RÓLUNK

Tisztelt érdeklődő!

A Little Needle a családi mikrovállalkozásunk, amely egyéni megrendelés alapján sportokhoz és rendvédelemi feladatok ellátásához szükséges felszerelések, kiegészítők tervezésével, gyártásával (elsősorban varrással), valamint javításával és átalakításával áll rendelkezésetekre. 

Anyaghasználat és technológia
Az alapanyag-felhasználás és megvalósítás tekintetében a tömegcikkek átlagát meghaladó minőséggel és odafigyeléssel vonulunk csatába a rendkívül telített piacon.
 

Igények specifikációja
Kérjük, igényedhez mindig csatolj pár skiccet, saját fotót, és jelöld meg a színt, mintát és darabszámot is. Ezek alapján tudunk elkezdeni egyeztetni. Közös érdekünkben fontos a lényegre törő kommunikáció.

Őszinte, nyilt kommunikáció
A Ti érdeketeket szem előtt tartva mindig meg fogjuk mondani, ha egy ötletetek esetleg nem életképes vagy, ha egy holmitok javításra már nem érdemes. 

Határidő
Kapacitásunk limitált.  Leterheltség, a megrendelt holmik darabszáma és komplexitása függvényében 2-12 hétre szoktunk gyártást vállalni. A közszférában, fegyveres szerveknél dologozók, külszolgálatra készülők prioritást élveznek.
 
Árképzés
Mivel egyedi, kis szériás gyártásról van szó, ezért áraink a kínai dömpingárukat sok esetben meghaladják, de a legnagyobb, minőségi, hadi gyártóknál kedvezőbb árakat tudunk kínálni.
 
Számla és jótállás
A Little Needle hivatalos vállalkozás, ezért természetesen számlára, 1 év jótállással dolgozunk. A vállalkozás nem ÁFA-körös.
 
Szállítás
Jelenleg a GLS futárt preferáljuk, de végszükség Magyar Postával is tudunk postázni. A szállítási költséget az említett cégek határozzák meg méret és súly alapján. Egyéb költséget nem számítunk fel.  Érdemes másokkal összefogva rendelni, hogy csökkentsétek a költségeket.

Mikor érdemes tehát hozzánk fordulnod?
  • Ha speciális eszközeid vannak, amelyekhez nem találsz tokot, zsebet
  • Ha van olyan hátizsák vagy mellény stb. ötleted, amely a Te igényediet maximálisan kielégítené a bolti termékekkel ellentétben
  • Ha van olyan felszerelésed, amely átalakításra szorul
  • Ha van olyan lerobbant felszerelésed, amelyet még érdemes javítani
  • Ha szeretnél egy magyar családi manufaktúrával felszerelést készíttetni az ismert és noname tömeggyártók helyett
Elnézésedet kérjük, de NE hozzánk fordulj, ha:
  • Ha a létező termékek 100%-os másolatát szeretnéd elkészíttetni… Mi mindig tudunk mondani mást, máshogy/jobban, és szeretünk együtt gondolkodni veletek!
  • Ruházattal (combat shirt stb.) kapcsolatos igényeid vannak. Mi nem dolgozunk tehát ruházati anyagokkal.
  • Műanyagokkal (pl. Kydex) kapcsolatos igényeid vannak. Jelenleg nem foglalkozunk műanyagok hőformázásával.
  • A hatályos törvényi előírásoknak megfelelően nem gyártunk hadi szabványoknaknak megfelelő végterméket. Nem gyártunk tovább golyó/repeszálló mellényt (pl. PC) életvédelmi eszközt, függeszkedő, ereszkedő eszközt vagy munkavédelmi eszközt. Ilyen igényeiddel kérjük, fordulj a megfelelő tanúsítványokkal rendelkező gyártókhoz!
Tervezés és gyártás

Rendvédelmi, airsoft és outdoor felszerelések gyártása akár egy darabtól is.

Javítás és átalakítás

Javítás és átalakítás, avagy mentsük meg amit még menteni érdemes. Recycling.

Kis szériás bérmunka

Alacsony darabszámos felszerelés gyártás, bérmunka, prototípusok készítése.

Szaktanácsadás

Alapanyagok, hadi szabványok, bevállt módszerek, gyakorlati tapasztalatok.

Scroll to top