SZOLGÁLTATÁSOK

egyedi_gyartas

TERVEZÉS ÉS GYÁRTÁS

Elsődleges tevékenyésgünk a sportokhoz és rendvédelemi feladatok ellátásához szükséges egyedi felszerelések tervezése és gyártása. A folyamat az igények rögzítésétől, a tervezési és kalkulációs lépéseken át vezet a gyártáshoz. A teljesség igénye nélkül ilyen felszerelések például: övek, szíjak, zsebek. tokok, táskák, mellények.

JAVÍTÁS ÉS ÁTALAKÍTÁS

A legjobb anyagokból, a legnevesebb gyártók által készített holmik is “elfáradnak” idővel. A lehetséges hibák listáján mások mellett megtaláljuk anyagszakadásokat, foszlásokat, csat töréseket és tépőzár kopásokat is.
Egy másik fontos tevékenységünk az átalakítás, testre szabás olyan esetekben,  amennyiben egy adott felszerelés még/már nem felel meg rendeltetési céljának.

KIS SZÉRIÁS BÉRMUNKA

A saját szakterületünkön, limitált gyártókapacitásunk adta kereteken belül vállalunk más vállalkozások számára bedolgozást, akár hozott, akár általunk adott anyagokból. Szívesen részt veszünk a tervezési folyamatokban és prototípusok elkészítésében is.

SZAKTANÁCSADÁS

Az elmúlt nagyjából 5 év során számos dolgot értettünk és tanultunk meg,  sokszor saját eredményeinket és hibáinkat, sokszor mások munkáját sikereit és tévedéseit elemezve. Látjuk és tudjuk, hogy a saját tudásunkkal segíthetünk másoknak is akár rendvédelmi, akár “civil” területen.

Scroll to top