RÓLUNK

Tisztelt érdeklődő!

A Little Needle egy magyar mikrovállalkozás, amely egyéni megrendelés alapján  különféle sportokhoz és rendvédelemi feladatok ellátásához szükséges felszerelések, kiegészítők tervezésével, gyártásával (elsősorban varrással), valamint javításával és átalakításával áll rendelkezésetekre.

Az eddig elkészített termékekről a Facebook oldalunkon találsz rengeteg fotót.

Anyaghasználat és technológia
Az alapanyag-felhasználás és megvalósítás tekintetében a tömegcikkek átlagát meghaladó minőséggel és odafigyeléssel vonulok csatába a rendkívül telített piacon.
 

Igények specifikációja
Kérlek, egyedi igényedhez mindig csatolj pár skiccet, saját fotót, és jelöld meg a színt, mintát és darabszámot is. Ezek alapján tudok elkezdeni egyeztetni. Közös érdekünkben fontos a lényegre törő kommunikáció.

Őszinte, nyilt kommunikáció
A Ti érdeketeket szem előtt tartva mindig meg fogom mondani, ha egy ötletetek esetleg nem életképes vagy, ha egy holmitok javításra már nem érdemes. 

Határidő
A Little Needle egy fős vállalkozás. Kapacitásom tehát limitált.  A leterheltség, a megrendelt holmik darabszáma és komplexitása, valamint a folyamatosan beérkező prioritásos igények (lásd lentebb) függvényében fogok tudni határidőt mondani, de a tapasztalt azt mutatja, hogy ez minimum 30 nap. 
 

Prioritás
A közszférában, fegyveres szerveknél dologozók, külszolgálatra készülők prioritást élveznek. Minden egyéb rendelés mindig annyival kerül hátrébb a listán, ahány új prioritásos igény érkezik be. Megértéseteket és türelmeteket nagyon szépen köszönöm!

Árképzés
A Little Needle-nél minden project egyedi egyeztetést, tervezést és gyártást igényel. Ebből következően természetesen áraim a tömeggyártott dömpingárukat és a használt military surplus termékeket meghaladják, de a  legelismertebb, legnagyobb, minőségi, hadi gyártóknál sok esetben még a fentiek ellenére is kedvezőbb árakat tudok kínálni.
 
Számla és jótállás
A Little Needle hivatalos vállalkozás, ezért természetesen számlára, 1 év jótállással dolgozom. A vállalkozás nem ÁFA-körös.
 
Szállítás
Szállítás GLS futárszolgálattal, a termék elkészülése és az árának átutalása után. Nincs utánvétel és postai feladás. Megértésed köszönöm!
 
Mikor érdemes tehát hozzám fordulnod?
  • Ha speciális eszközeid vannak, amelyekhez nem találsz tokot, zsebet
  • Ha van olyan hátizsák vagy mellény stb. ötleted, amely a Te igényediet maximálisan kielégítené a bolti termékekkel ellentétben
  • Ha van olyan felszerelésed, amely átalakításra szorul
  • Ha van olyan lerobbant felszerelésed, amelyet még érdemes javítani
  • Ha szeretnél egy magyar manufaktúrával felszerelést készíttetni az ismert és noname tömeggyártók helyett
Elnézésedet kérem, de NE hozzám fordulj, ha:
  • Ha a létező termékek 100%-os másolatát szeretnéd elkészíttetni… Én mindig tudok mondani mást, máshogy/jobban, és szeretek együtt gondolkodni veletek!
  • Ruházattal (combat shirt stb.) kapcsolatos igényeid vannak. Én nem dolgozom tehát ruházati anyagokkal.
  • Műanyagokkal (pl. Kydex) kapcsolatos igényeid vannak. Jelenleg nem foglalkozom műanyagok hőformázásával.
  • A hatályos törvényi előírásoknak megfelelően nem gyártok hadi szabványoknak megfelelő végterméket. Nem gyártok továbbá golyó/repeszálló mellényt (pl. PC), életvédelmi eszközt, függeszkedő, ereszkedő eszközt vagy munkavédelmi eszközt. Ilyen igényeiddel kérlek, fordulj a megfelelő tanúsítványokkal rendelkező gyártókhoz!
Tervezés és gyártás

Rendvédelmi, airsoft és outdoor felszerelések gyártása akár egy darabtól is.

Javítás és átalakítás

Javítás és átalakítás, avagy mentsük meg amit még menteni érdemes. Recycling.

Kis szériás bérmunka

Alacsony darabszámos felszerelés gyártás, bérmunka, prototípusok készítése.

Szaktanácsadás

Alapanyagok, hadi szabványok, bevállt módszerek, gyakorlati tapasztalatok.

Scroll to top